A hvg.hu oldalán is megjelentünk

Tanulságos cikk jelent meg hvg.hu internetes oldalán a klubházunk körül kialakult helyzettel kapcsolatban. Gyönyörűen kitűnik, hogy a médián keresztül egyesek miként torzítják el a tényeket, és ködösítenek azzal a szándékkal, hogy az olvasóból ellenérzést váltsanak ki az érintett féllel, jelen esetben a Danubius Nemzeti Hajós Egylettel szemben.

 

Gyárfás Tamás a hvg.hu újságírójának: "Kifejezésre juttatta: nem tudja, hogy mikor ki mit ígért a Danubius Nemzeti Hajós Egyletnek, amely tagjai két évtizedig, 1989-től 2009-ig az evezős Egylet által kötött egyedi szerződés(ek) eredményeként az ország egyik legszebb helyén öltözhettek át, készülhettek a mindenkori vízre szállásra."

Mi ez, ha nem ködösítés? "Egyedi szerződések", "két évtizedig". Vajon mire akart ezzel utalni? Úgy látszik, egyesek szerint Magyarországon már csak "trükkökkel", háttérben kötött megállapodásokkal lehet a célunkat elérni, jelen esetben egy sportház használati jogát megszerezni. 

 

Csak a korrekt tájékoztatás végett, a DNHE a klubház használati jogát pályázat útján nyerte el, és a fenti állításokkal szemben 10 évvel később, 1999-ben.