Munkatársaink-mentés

Munkatársaink 

Klubunkban jelenleg három edző és három a klub működtetését segítő munkatársunk van. Mindannyiuk munkáját megbecsüljük és elismerni próbáljuk, erkölcsileg és egyéb módokon is. Ők, akik a klub mindennapjaiban segítenek nekünk abban, hogy a lehető legjobb körülmények között sportolhassunk a Margitszigeten.

 

Edzőink 

Forró Dezső 

Dezső, 2003 ősze óta dolgozik egyesületünkben az evezést mesteri fokon elsajátítani vágyókkal. Serdülő, ifi korosztály után, jelenleg a férfi felnőtt és női versenyzőkkel foglalkozik. Korábban a FEC vezetőedzője volt, majd hosszabb kihagyás után a Danubiusban folytatatta az evezést.

 

 

Főbb eredményei edzőként:

10-szeres  magyar bajnok a Danubius színeiben

 2006. U23 VB férfi négypár 4. hely (Erdélyi Zsolt)
 2007. Európa bajnokság férfi négypár 8. hely (Erdélyi Zsolt, Szekér László, Orbán Gergely)
 2008. U23 VB férfi könnyűsúlyú négypár (Csepregi Gábor, Rácz Róbert)    
 2008. Egyetemi VB férfi dubló (Orbán Gergely, Szekér László)

Sarlós Erzsébet 

Erzsi 2002. óta van egyesületünkkel. Sikeres versenyzői múltja után a pedagógusi pályát választotta, jelenleg is tanít, szabadidejében verseket ír. Kezdetben a női ifi és felnőtt versenyzőkkel foglalkozott, majd egy idény erejéig a férfi felnőtteket is vitte. Jelenleg a kezdőkkel, a női serdülő és ifi korosztályokkal foglalkozik. 

 

 

Főbb eredményei edzőként:

Megszámlálhatatlan magyar bajnoki cím a női szakágban            

 2008. 6000m ergometer világcsúcs (dr. AliquanderAnna)                            

Buday Anna 

Anna nem rég még versenyzőként vett részt a magyar bajnokságon. Az elmúlt két évben kezdett foglalkozni edzősködéssel. A tanuló és serdülő, majd a serdülő és ifi korosztályokban egyre több sikert értek el tanítványai, akiknek evezés iránti lelkesedésüket, reméljük sikerül megtartania. 

 

Főbb eredményei edzőként:1-szeres magyar bajnok 2009 férfi serdülő négypár (Cs.Kovács Zoltán, Krausz Domonkos, Bánhalmi Bence, Tiszai Balázs, k: Korom Balázs) 
 Férfi tanuló egypár 2. hely (Horváth Kristóf)  

Alkalmazottaink  

Bán Ágnes 

Ági, 2006 óta látja el főként a gondnoki feladatokat, de segít oktatóként, nevelőként, hajó javításban, és még hoszan sorolhatnánk. Egy szóval mindenes. Korábban hosszú éveken keresztül volt a válogatott tagja, versenyzőként rengeteg eredményt ért el, Európa és Világbajnoki helyezett. . 

 

 

Pakó Zoltánné Kata 

Kata 2008. eleje óta van velünk. A klub adminsztrátori és titkári feladatait látja el. Az evezéssel gyermekei révén került kapcsolatba, akik jelenleg is aktív részesei a klub életének.  

Reisinger Péter 

Péter egyesületünk egyik alap pillére. Korábban edzőként, műszaki emberként és hajójavítóként is tevékenykedett. Sajnos két évvel ezelőtt balesetet szenvedet, ami következtében jelenleg főként hajó javítással foglalkozik, de alkalomadtán besegít a tízevezős és hobbis oktatásba is.