FELHÍVÁS A KLUBTAGOK, VERSENYZŐK, AZ EVEZŐSTELEP HASZNÁLÓIHOZ PDF 

Kedves Sporttársak, kedves Barátaink!

Egyletünk nagyon kiélezett gazdasági helyzetben van, a működtetéshez szükséges pénzeszközök biztosítása napi gond és feladat. Az egyensúly fenntartásához elengedhetetlen, hogy a tagdíjat, tanfolyami díjat, telephasználati díjat rendszeresen, időben fizessétek, egyikőtök befizetését sem nélkülözhetjük, még rövid ideig sem.

Ezúton is, ismételten felhívjuk a figyelmeteket a fizetés rendjére:

  • Akik rendszeresen, havonta fizetnek, ezt minden naptári hónap tizedikéig kell megtegyék. Aki hátralékba kerül, hátralékának rendezéséig nem használhatja a telepet, a hajókat, a sporteszközöket.
  • Az alkalomszerűen fizetőknek sporttevékenységük megkezdése előtt kell rendezniük fizetési kötelezettségüket.

A fentiek betartatása és ellenőrzése az edzők és az adminisztrációval foglakozó klubtársak feladata.

Felszeretnénk hívni mindenkinek a figyelmét, hogy szekrényt csak azoknak tudunk biztosítani, akiknek nincs 3 hónapnál hosszabb tag/havidíj elmaradása. Október 15.-éig kell rendezniük ezen tagoknak/szolgáltatást igénybe vevőknek a tartozásokat, október 16.-án kiürítjük szekrényeiket, a talált holmikat két hétig őrizzük meg.

A fizetési kötelezettségek felhalmozódása az érintett sporttársakat egyre nehezebb és kellemetlenebb helyzetbe hozza, amit legegyszerűbb rendszeres fizetéssel megelőzni. Ne feledjétek, nem a „klubnak”, hanem egymásnak tartoztok.

Margitsziget, 2011-10-05

Denk András
elnök
DNHE