Köszöntöttük a Zarándy evezős dinasztia legidősebb, 100 éves tagját, Klári nénit.

2011.október 3-án töltötte be 100. életévét dr. Zarándy Aladárné, Czógler Klára, az első magyar Hölgyevezős Klub, a Juventus alapító tagja és alelnöke.
Fia, Zarándy Pál és testvére, Zarándy István  az egykori Vasas, majd a Vörös Meteor evezős szakosztályának ismert versenyzői voltak. Pali jelenleg is egyletünk gazdasági  alelnöke.

Pali lányai: Nóra, három gyermek édesanyja  és Bea, kétgyerekes családanya hosszú évekig klubunk színeiben versenyeztek. Bea sokszoros felnőtt magyar bajnok,  többszörös válogatott, főiskolai VB helyezett, a DNHE elnökségének tagja és az Egylet tevékeny társadalmi segítője.

A 100 éves dr. Zarándyné Czógler Klára köszöntése: (balról jobbra:Zarándy Bea,az evezős unoka, Alliquander Anna,a DNHE legrégibb és legeredményesebb versenyzője, Ribáry Katalin, a MESZ  Hagyományőrző Bizottságának tagja, Ott Zsuzsa, MESZ főtitkár, dr. Domonkos Anna a DNHE alelnöke, a MESZ Hagyományőrző Biz. tagja, Bohnné Rakitai Zsuzsa , a MESZ Hagyományőrző Biz. tagja,a DNHE pártoló tagja, Dávid Imre a MESZ tiszteletbeli elnöke, a DNHE tagja.

Reméljük, hogy Klári néni dédunokái is a jövő evezős bajnokai lesznek!Drága Klári néni! Köszönjük, hogy családodat is az evezős hagyományok tiszteletére nevelted!

További aktív életet, jó egészséget, boldogságot kívánunk, nagy tisztelettel és szeretettel:
a Danubius Nemzeti Hajós Egylet evezősei és vezetői.