Karácsony 2015

DNHE Karácsony 2015!

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet hagyományos karácsonyi ünnepségére, amely egyben az „Egy hajóban evez a család!” családbarát programsorozatának része - 2015. december 21-én, hétfőn 18. 00 órai kezdettel került sor. A rendezvény helyszíne – most először – új klubházunk, az „Európa Ház” emeleti társalgója volt, melyet két szieszta gázkályha segítségével sikerült igazán jó hőmérsékletűvé varázsolni. No meg a szeretet melege…

A Család-barát program résztvevői jó hangulatban érkeztek a helyszínre, ők ugyanis a hivatalos ünnepség megkezdése előtt családi kaland-túrán vettek részt, amit kérésünkre a Bagolyvár-Birodalom szervezett a számukra a szigeten. (Lásd: www.bagolyvar-birodalom.hu)
Az ünnepség elején köszöntők hangoztak el, sor került az éves szakmai munka rövid értékelésére, az idei bajnokok, helyezettek és edzőik jutalmazására. Ezután meghallgattuk Brzózka Helena karácsonyi népdal előadását gyönyörű szopránjával, majd tanuló, serdülő, ifi, és felnőtt lányok-fiúk – bekezdésenként váltva egymást – elmondták Illés Sándor Az angyal című elbeszélését.
http://szjptk.iif.hu/toronyor/III_evf_2_4_osszevont/angyal.htm
Ezután következett immár hagyományt teremtve, a jobbnál-jobb versek felolvasása, amelyek egymás megajándékozására születnek a karácsonyi húzás keretében.
A programot szendvicsek, sütemények, üdítők és pezsgők, valamint a tagok csodás házi süteményei ízesítették.

Köszönjük mindenkinek a megtisztelő jelenlétét, sikerekben, örömökben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk a 2016. évre!

Rendezvényünk támogatója: