Meghívó: gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság 2016. május 8., vasárnap

Kedves Régi Evezősök!

Kedves Mindenki, aki az evezést szereti, vagy szeretné megismerni!

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet idén is megrendezi a hagyományőrző Széchenyi verseny második fordulóját, a „gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regattát és Országos Egyetemi Bajnokságot”, amelyen cégek, önkormányzati és egyetemi csapatok részvétele több éves hagyomány.

Hiva A duna


Idén azonban azoknak a számára is lehetőséget szeretnénk biztosítani a versenyen való részvételre, akik saját munkahelyükön nem tudnak 10, vagy minimum 8 fős csapatot megszervezni, de BARÁTI, vagy CSALÁDI körből ki tudnának állítani egy csapatot.

Számukra külön futamot indítunk, a győztes külön díjazásban részesül.

A verseny biztonságos, fixüléses tízevezős hajókban zajlik. Ezekben a hajókban a mozgás egyszerű, nem igényel nagy evezős előképzettséget, de csapatmunkát és egymásra figyelést igen. Hisszük és valljuk, hogy aki a vízen megtanulja, hogy együtt, egy irányba húzza a lapátot, az az élet minden területén jó csapatjátékosként megállja majd a helyét.

A versenykiírást, amelyben a nevezéssel kapcsolatos információkat találhatók, mellékeljük.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a nevezési díj fejében a verseny előtt a szervezőkkel egyeztetett időpontban 2 alkalommal gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

Elérhetőségeink: tel: 06 30 676 4794, 06 30 6170224, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


DNHE Elnöksége

Bővebben:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150664631254991&id=68951339990