Evezős évadnyitó 2017 utószó

„EVEZŐS ÉVADNYITÓ 2.0”
27. Gróf Széchenyi István Emlékverseny – Hív a Duna regatta

Napsütés, hideg, erős északi szél… és remek hangulat!

Először is köszönet minden indulónak, evezősnek, versenyzőnek, segítőnek, versenybírónak, edzőnek, önkéntesnek, lelkes szurkolónak, hogy a szerdán beköszöntő téli napok után kitartottak, és vasárnap eljöttek, részt vettek a versenyen! Gratulálunk a távot teljesítő csapatoknak, a jótékonysági futamban evezőknek! Reméljük, mindenki kellemes emlékekkel gazdagodva, jó hangulatban töltötte el a versenynapot.

Gratulálunk az E&Y csapatának, akik a futamgyőzelem után a Big Four, majd a nagydöntő győztesének járó kupát is elnyerték. Másodikként a Microsec csapata örülhetett, míg a harmadik helyen, a nap folyamán remekül evező Corinthia csapata végzett – akik a szállodások futamában elsőséget nyertek. A negyedik illetve ötödik helyen az izgalmas döntőt „varázsló” Intercontinental Bár és EM Social Club csapata ért célba.

Gratuláció illeti a Down Alapítvány, valamint a Csepp a Tengerben Alapítvány sportolóit is, akik önkénteseinkkel kiegészülve evezték végig a távot, és ismerkedtek meg az evezés szépségével. Várjuk őket jövőre is!

Végül, de nem utolsó sorban, gratuláció illeti az egyetemi csapatokat, akik közül idén a hölgyeknél a Pannon Egyetem hallgatói szerezték meg a győzelmet az ELTE csapata előtt, míg a fiúknál szintén a Pannon tízevezőse diadalmaskodott a Óbudai Egyetem, illetve a Testnevelési Egyetem csapata előtt, negyedik az ELTE, míg a SZIE csapata az ötödik helyet szerezte meg.

A verseny jegyzőkönyve letölthető a Danubius Nemzeti Hajós Egylet valamint a Magyar Evezős Szövetség honlapjáró.

A versenyen készült fotók Gábor Enikő jóvoltából az alábbi linken nézhetők/tölthetők le:
https://goo.gl/photos/oAsfYxvJKh3EnkNs8

Találkozzunk jövőre is! Senki ne feledje: edzeni, evezni továbbra is vár mindenkit a Danubius Nemzeti Hajós Egylet! www.dnhe.hu, www.rowing.hu

Köszönettel:
a rendezők nevében,
Máté Ibolya