A Csenge Díj nyertese 2017-ben: Császár Bence

Megszületett a döntés! A határidőig beérkezett ajánlások áttekintése és megtárgyalása utána az öt fős kuratórium a következő határozatot hozta: a Csenge Díj nyertese 2017. évben CSÁSZÁR BENCE! Sok szeretettel gratulálunk!

Az ünnepélyes átadásra szeptember 29.-én, pénteken 17.00 órakor – a CSOLNAKDA AVATÓ után – kerül sor állófogadás keretében Klubházunkban, az emeleti teraszon, illetve rossz idő esetén az „ergo szalonban”. Villő (Csenge édesanyja) a díj megálmodója, megalkotója, mecénása jóvoltából, és egykori evezősünk, korábbi elnökségi tagunk, Selmeczi Vilmos tagtársunk jóvoltából, lesz minden finomság, szendvicsek, üdítő, pezsgő. Átadásra kerül a gyönyörű emlékdíj - a nyaklánccal és 50.000 Ft - egyszeri ösztöndíj. Az idei év különleges lesz, mert a Csenge díj átadása mellett ünnepelni fogjuk a felújított Csolnakdát, hajókeresztelőt tartunk, és köszöntjük a DNHE korábbi sikerkovácsát, a 80. születésnapját ünneplő SZABÓ KÁROLY mesteredzőt.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, ünnepeljük közösen a CSENGE DÍJ győztesét, CSÁSZÁR BENCÉT, a CSOLNAKDA ÚJJÁSZÜLETÉSÉT, az idei év új szerzeményének a gig négypárnak a keresztelőjét, és egykori kiváló edzőnk SZABÓ KÁROLY születésnapját!

ÉS ezzel még nincs vége: nem feledkezhetünk el az év legnagyobb nemzetközi eredményét elérő evezőseinkről, Krémer Eszterről és Polivka Dóráról, valamint edzőjükről, Ficsor Lászlóról, akik bronzéremmel tértek haza az U23-as Európa Bajnokságról!

Várunk mindenkit szeretettel:

a kuratórium tagjai (Detre Villő, Ficsor László, Zarándy Bea, Lovász Benedek, Alliquander Anna),
az ünnepség szervezői nevében Domonkos Anna, és a DNHE elnöksége.

alt

A kuratóriumi határozat másolata elérhető ITT.