Megjött!!!

Örömmel jelentem: múlt hét szombaton este megérkezet a DNHE legújabb hajója a klubba. A fényképeken még szétszerelt állapotban láthatjátok, de jövő héten, mikor megérkeznek a C?? tulipánok is, teljes díszében virítva láthatjátok majd a Swift Racing – Flying Eagle nyolcast.

 

 

 

A hajóra tavaly novemberben kezdtünk el gyűjteni és szerencsére össze is jött akkora összeg, amivel érdemes volt belevágni. Nem könnyen, de a klub a további részleteket is képes volt és képes lesz kifizetni.

A nyolc darab új Crocker lapát a következő egy hónapban fog megérkezni.

Mi is, mint Hirling Zsoltiék nevet keresünk a hajónak. Persze mi nem minden „blog olvasótól”, hanem elsősorban a volt és jelenlegi DEK-es evezősöktől várjuk a javaslatokat. Bár van egy elég erős ötlet, mely a tegnapi férfi felnőtt versenyzői gyűlésen született és eddig befutó:

„ERŐLTESD…”

Ha valaki esetleg korábban nem tette meg, de akarta volna támogatni nyolcas vásárlását bár mekkora (1000Ft-nál nagyobb) összeggel még mindig megteheti átutalással vagy egyszerű befizetéssel a klubban.

Még egyszer köszönet annak a 19 hozzájárulónak, akik nélkül nem juthattunk volna el ide és mindenkinek, aki dolgozott azon, hogy a Danubius NHE-nek legyen egy a kor színvonalának megfelelő verseny nyolcasa.

Ui.: A vétel miatt megválnánk a FA nyolcasunktól, mely leginkább oktatásra alkalmas, illetve némi felújításara szorul. Az ára 50eFt. Érdeklődni: Reisenger Péter/DNHE: 0612394241vagy e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , illetve nálam.