Céges verseny Széchenyi Évadnyitón!  E-mail

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Egy különleges sporteseményre szeretnénk meghívni Önt és/vagy 8-10 vállalkozó szellemű, sportos munkatársát. Az evezős évad ünnepélyes megnyitóján ismét megrendezzük az elmúlt évben nagy sikert aratott

Fapados Oxford- Camridge, avagy cégek közötti evezősversenyt”.

Idén az olajtársaságok részére külön futamot rendezünk.

Ezt a versenyszámot a 18. századi angol királyi tízevezősök mintájára készült hajókban bonyolítjuk. Ezekben a hajókban a mozgás egyszerű és biztonságos, nem igényel komolyabb evezős előképzettséget.

A gróf Széchenyi István Emlékverseny, amelynek keretében erre a futamra sor kerül, az evezőssport legnagyobb létszámú közönséget vonzó, nagy médianyilvánosság mellett zajló eseménye. Kiváló lehetőség arra, hogy tovább növelje az Ön cégének ismertségét.  Ezentúl az evezés csodálatos eszköze a csapatépítésnek. Aki a vizen megtanulja, hogy a HALADÁSHOZ EGYIRÁNYBA és EGYÜTT kell húzni a lapátokat, az a civil életben és a munkahelyén is együttműködő, jó csapatjátékos lesz.

Szeretettel várjuk Önöket a versenyre és az azt követő szórakoztató szabadidős programokra a margitszigeti telepünkön (1138 Budapest, Hajós Alfréd sétány 2.). További információkért és a nevezési feltételekkel kapcsolatban érdeklődjön a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.

A rendezők nevében tisztelettel:

dr. Domonkos Anna alelnök