Köszöntjük a Danubius Nemzeti Hajós Egylet weboldalán
Felnőtt EB 2014 - Döntők

Csodás versenyek az EB-n!
Bene Dóri hatodik, Csepregi Gáborék 11.-ek az EB-n!!!

Tovább...

 
Felnőtt Európa Bajnokság 2014 - Belgrád

Fantasztikus eredmények az evezős Eb-n! Holnap az éremért küzdhet Bene Dorottya, Csepregi Gábor a B döntőben!
Felnőtt Európa Bajnokság – Belgrád

Tovább ...


 
Evezős évadnyitó 2014

Kedves evezősök, céges csapatok, érdeklődők!

Idén 24. alkalommal kerül megrendezésre a gróf Széchenyi István Emlékverseny, az evezősök évadnyitó versenye. Idén 4. alkalommal rendezzük meg továbbá a leggyorsabb egységek, a nyolcasok számára kiírt nemzetközi üldözéses versenyt, a Budapest Kupát. Különlegessége az idei versenynek, hogy a korábbiakkal ellentétben az idén kétnaposra tervezzük. Így az elmúlt évek tapasztalatai alapján mind a nagy sikerű céges 10 evezős versenyszámok, mind a külföldiek számára mára közkedvelt üldözéses nyolcas verseny külön napokon kerülnek megrendezésre, amivel reményeink szerint még több érdeklődőnek adunk lehetőséget az evezős sport megismerésére.

Különlegessége a Budapest Kupának, hogy idén a FISA versenynaptárába is bekerült.

A Budapest Kupa hivatalos honlapja: http://budapestcup.danubiusnhe.com vagy http://szechenyiregatta.danubiusnhe.com.

A Budapest Kupa üldözéses nyolcasverseny térképe letölthető innen.

További információ ...

 
Egyetemi Tízevezős Országos Bajnokság 2014

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Magyar Evezős Szövetség, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség szeretettel meghív minden evezős és evezés iránt érdeklődő hallgatót 2014. április 26-án (szombat) a XXIV. gróf Széchenyi István Evezős Évadnyitó Emlékversenyre és Sportnapra, amelynek keretében kerül megrendezésre a Fixüléses Tízevezős Egyetemi Országos Bajnokság (letölthető versenykiírás).

Nevezési határidő: 2014. április 11. (péntek). Vár Benneteket a Duna, a gyönyörű Margitsziget és egy lelkes evezős közösség!

A verseny szórólapja letölthető innen.

További információ...

 
Danubius Evezős Klub megalakulásának 25. évfordulója

Kedves régi és mai klubtársunk, Evezős barátunk!

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet elnöksége szeretettel meghív minden régi Csemege, DEK és DNHE tagot egy BARÁTI TALÁLKOZÓRA, amelyet a Danubius Evezős Klub megalakulásának 25. évfordulója alkalmából a gróf Széchenyi István Évadnyitó Emlékverseny keretében rendezünk meg:

2014. április 27-én, vasárnap 12 órai kezdettel a DNHE parti klubházának nagytermében (1138 Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 2.).

További információ...

 
Evezős Évadnyitó gr. Széchenyi István Emlékverseny 2015

Evezős évadnyitó 25. gróf Széchenyi István Emlékverseny és 5. Nemzetközi Budapest Kupa

(A verseny hivatalos weboldala: http://szechenyiregatta.danubiusnhe.com)

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Magyar Evezős Szövetség, a Budapesti Evezős Szövetség szeretettel meghív minden evezőst és evezés iránt érdeklődőt a 2015. március 21.-én (szombat) megrendezésre kerülő 25. gr. Széchenyi István Emlékversenyre és az 5. Nemzetközi Budapest Kupára, amely az evezős évad hivatalos megnyitója. Az évadnyitó helyszíne a DNHE margitszigeti klubháza, illetve a Wesselényi Csónakház (Bp. 1138 Hajós Alfréd sétány 2).

A versenynek az idén is része lesz a 4,5 km-es, 267 000 forint összdíjazású, nemzetközi üldözéses hosszú távú nyolcas és női négypár verseny a BUDAPEST KUPÁÉRT, amely az Óbudai-sziget melletti Duna-ágból indulva a Wesselényi csónakháznál ér véget.

Az évadnyitó ünnepség keretében ismét sor kerül az I. Világháborúban elesett evezősök emlékköveinek koszorúzására. Kérjük a résztvevő klubokat, hogy képviseltessék magukat a hagyományőrző kegyeleti eseményen.

Az ünnepi eseményen az evezősök minél nagyobb létszámú jelenléte a média nyilvánossága előtt bizonyíthatja sportágunk erejét, összetartását, hagyománytiszteletét.

Kérjük, hogy a klubokban evező versenyzőket, veteránokat, egyetemistákat és a veletek kapcsolatban álló cégeket tájékoztassátok a nevezési feltételekről.

Kérünk Benneteket továbbá, hogy a hosszú távú nyolcas és női négypár versenyen való részvételi szándékotokat (veteránok is indulhatnak) 2015. február 27.-éig jelezzétek Orbán Gergely Főszervezőnek az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

A céges futamok iránt változatlanul nagy az érdeklődés, ezért mielőbb jelezzétek, ha van igény a részvételre. Nevezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni. Kérjük a nevezési határidők betartását, hogy a futambeosztás és a versenyprogram mielőbb elkészülhessen!

A verseny kezdési időpontja szombaton 11:00. A futamok időpontját a versenybíróság a nevezések függvényében határozza meg. Eredményhirdetés a verseny végén.

Céges és egyetemi csapatok figyelmébe

A korábbi években nagy sikerrel megrendezett tízevezős bajnokság 2015. áprilisában/májusában kerül megrendezésre "Hív a Duna" néven! Ezzel kapcsolatban folyamatosan frissítjük az oldalt.

Az evezős sport minden rajongóját és barátját szeretettel várjuk az ünnepi eseményre


Üdvözlettel,

A verseny szervezői

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

16. oldal / 22